2021-08-02 07:43:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Munkádban lelkes és energikus vagy, amivel erősen inspirálod a környezetedben lévőket is

Napi horoszkóp augusztus 2-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Sok munkahelyi csatától és vitatkozástól óvhatnád meg magad, ha úgy tekintenél a munkatársi viszonyra, amennyit az valóban jelent. Egyszerű munkakapcsolatot, nem többet, nem kevesebbet ennél. Törekedj tehát harmóniára, egyensúlyra ebben is! Ezt javasolja a napi horoszkóp.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy váratlanul beállító vidám vendég dobhatja fel a családi unalomba szürkülő hétköznapot. Örülj neki és járj a kedvében, de azért legyél vele óvatos. Az illető olyan információt, hírt, pletykát mondhat, ami egyáltalán nem igaz, és alaposan felkavarja a kedélyeket.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Több meghívást, programlehetőséget, baráti telefonhívást kapsz hétfőn, de emiatt nem szabad a munkádat elhanyagolni. Persze, ha szabadságon vagy, könnyebb a dolgod. Akkor is annak tűnhet, ha otthon dolgozol. De ez mégsem egészen így van, látni fogod...

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha dolgozol hétfőn, több konfliktusos helyzet is adódhat körülötted. Nem árt, ha kicsit talpraesettebben viselkedsz most, és a sarkadra állsz. Nem érdemes ma mimózát játszani! Állj ki erőteljesebben az érdekeid mellett, különben a többiek kihasználnak téged.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Munkahelyi viták mérgezhetik a hét első napját, de ne hagyd, hogy ez a magánéletedre rányomja a bélyegét. Kollégáidnak igazán semmi köze a főnök gonoszságaihoz, nem ők szították fel a tüzet. Persze, kiöntheted nekik a lelkedet, de ne akard rájuk hárítani a felelősséget! Inkább fogjatok össze!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Érzelmi téren kedvező fordulatra számíthatsz hétfőn: szeretsz és viszontszeretnek. Persze a dinamizmus egyetlen kapcsolatból sem hiányozhat, és ez némileg zavarba ejtő lehet. Ha nem akarod birtokolni a párodat, nagyon sok jóban lesz részed...

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Úgy érzed, hiába van családod, mégis magányos vagy. Ez azért nem egészen így van. Lehet, hogy túlságosan rutinszerűvé váltak a dolgok a kapcsolatban, de ebben te is hibás vagy. Adj lehetőséget a változtatásra!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Valaki a tanácsodat kéri, ám, amiben segítségre számítanál, az egy másik, számodra kedves ismerőst is érint. Ha nem akarod, hogy bármelyik fél is megharagudjon, inkább tartsd magad távol ettől az ügytől. Nem vállalhatsz mindenért és mindenkiért egyedül felelősséget.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A hétfő megnyugvást hozhat egy régóta elhúzódó ügyben. Valamilyen korábbi kérdésedre, gyanúdra is végre választ kaphatsz, aminek ennek fényében mérlegelve dönthetsz. Ha így van, nem érdemes halogatni tovább a döntést. És arra is figyelj, hogy ne okozz fájdalmat!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Noha korábban fásultan álltál bizonyos dolgokhoz, ezek most újra értelmet és lendületet kapnak az életedben. Ideje eldobni a megcsontosodott előítéleteket. Kollégáid pletykáit nem kell meghallgatnod, az emberek jobbak, mint azt mondják róluk.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Hétfőn délelőtt szinte mindent sikerül elintézned, ami sürgős feladat. A délutánt igazán annak szentelheted, ami a legjobban érdekel. Főként, ha szabadságon vagy, és dolgoznod sem kell. Például egy jó beszélgetésre azzal, akit igazán szeretsz. Megéri!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Munkádban lelkes és energikus vagy, amivel erősen inspirálod a környezetedben lévőket is, és jó benyomást teszel a főnöködre. Ez pedig javítja a távolabbi munkahelyi kilátásokat, egy remélt pozíció megszerzését. Ám téged egyelőre inkább a jelen köt le... Nem baj.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: